U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Coaching

Je gunt je kind alles. Bent super trots. En tegelijkertijd maak je je zorgen. Want je kind is super slim maar tegelijkertijd minstens zo onzeker. Heeft het faalangst? Het wordt er niet gezelliger op omdat je kind in al zijn gevoeligheid vaak overprikkeld, gefrustreerd en boos is, en het naar school gaan is elke keer weer een strijd. Niet zelden roept je kind gefrustreerd uit: ‘Niemand begrijpt mij!’ En jij, jij hebt alles geprobeerd, maar weet niet meer hoe je het moet aanpakken en je betrapt jezelf erop dat je denkt: “Komt dit nog goed, of wordt het alleen maar erger?”

 

Hoe mooi zou het als…

  • Je kind blaakt van het zelfvertrouwen en stevig in zijn/haar schoenen staat
  • Je kind kan omgaan met de prikkels, frustraties en boosheid
  • Je kind weer blij in het leven staat en straalt

 Kortom: hoe zou het zijn als je kind de mooiste en leukste versie van zichzelf is? Zodat jij lekker kunt genieten van je kind en je erop kunt vertrouwen dat zijn ontwikkeling als mens in deze wereld positief zal zijn?

 

DAT KAN!

Als je nu denkt: “Ja, dat wil ik!”, dan hoef je alleen maar contact met mij op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen wat ik voor jou en je kind kan betekenen, zodat ook jouw kind weer gaat stralen en de leukste versie van zichzelf wordt!

Als je na ons kennismakingsgesprek besluit dat ik jouw kind zal gaan coachen, plannen we vijf afspraken in. De eerste is voor een intakegesprek. Omdat ik veel waarde hecht aan een persoonlijke benadering en veiligheid en vertrouwen voor mij belangrijke kernwaarden zijn, doe ik dit bij jullie thuis.

Na de intake volgen drie coachsessies, die ik alleen met je kind zal doen. Je kind krijgt daardoor de ruimte om in alle veiligheid en vrijheid te kunnen doen en zeggen wat het wil. Samen met jouw kind spreek ik tijdens de eerste sessie af wat ik wel of niet aan jou vertel.

Na de derde coachsessie volgt een terugkoppeling over het traject tot zover. Als blijkt dat het nodig is, plannen we na de terugkoppeling extra sessies in.

Daar waar nodig kan ik ook een traumagerichte behandeling bieden. Dit doe ik door middel van EMDR. Wat dit precies inhoudt, kun je lezen op mijn pagina over EMDR.


Inhoud coaching
De coachtrajecten die ik bied, zijn altijd uniek en sluiten aan bij het karakter en de belevingswereld van je kind. Tijdens alle trajecten heb ik een aantal vaste onderdelen die ik inzet. Zo gaan we altijd aan de slag met kwaliteiten en valkuilen (zelfvertrouwen), maak ik gebruik van prentenboeken (probleem bespreekbaar maken) en doen we iets creatiefs (van denken naar voelen). Ook is er altijd ruimte voor ontspanning en spelletjes (luchtig houden). En soms zoeken we ook de ruimte en rust van de natuur op (ontladen & opladen). Daarnaast geef ik bijna altijd een opdracht mee naar huis, omdat ik van mening ben dat de interactie met je kind die hierdoor ontstaat het ontwikkelingsproces van je kind bevordert.  

 

JA, DAT WIL IK!  

NA DIT TRAJECT

  • Zal je kind weer zelfvertrouwen hebben
  • Is je kind zelfverzekerder
  • Zal je kind trots zijn op wie het is
  • Zal je kind weer blij zijn en stralen
  • Kan je kind omgaan met de prikkels, frustraties en boosheid
  • Kortom, je kind zal de leukste en beste versie van zichzelf zijn!
  • Kun jij weer volop genieten van je kind en zijn/haar ontwikkeling

 

JA, IK WIL DAT MIJN KIND DE LEUKSTE VERSIE VAN ZICHZELF WORDT!

 
TESTIMONIALS


‘Ik heb Bianca leren kennen als een zeer toegewijde, betrokken en empathische coach voor mijn zoontje. Ze is en blijft geduldig en is iemand met een wijze kijk op het leven. Haar betrokkenheid blijkt ook uit het feit dat ze zich niet alleen verdiept in het kind, maar ook in jou als ouder en dat ze ook gaandeweg het proces regelmatig even informeert hoe het gaat. Het is Bianca te doen om het welzijn van het kind en ik kan haar dan ook zeer aanbevelen bij elke ouder die hulp nodig heeft bij de opvoeding. Ze is betrouwbaar, toegankelijk en gewoonweg een zeer vriendelijk en lief mens die echt de tijd voor je neemt om naar je verhaal te luisteren en te doorgronden. Iemand die je ook een (kritische) spiegel voor durft te houden en van wie je het ook accepteert.' -
Moeder 4-jarige jongen


‘With Bianca's support I wanted to give a boost to my son's (aged 7) self confidence. In three sessions Bianca spent a couple of exclusive hours with my son, and in a playful manner, managed to get his confidence. My son definitely enjoyed the special and full dedication of Bianca. I was surprised to see that he became more outgoing, would suddenly chat with the AH cashier to tell her what he did during the day at the BSO, or when he approached the teacher to say that he did not appreciate if other kids would use his precious Geronimo Stilton book. Definitely a worthwhile experience.’ - Moeder 7-jarige jongen


‘Bianca heeft bij Sonnevelt Opleidingen de opleiding tot kindercoach gevolgd. Ik heb Bianca les gegeven en ik heb genoten van haar enthousiasme en inzet. Bianca is een zeer intuïtieve, gevoelige en betrokken vrouw. Zij heeft vele kwaliteiten die zij prachtig kan inzetten als kindercoach. Ik weet zeker dat Bianca heel veel kinderen op een goede, zorgvuldige en professionele wijze gaat begeleiden.’ 
- Jet Sternefeld, docente Sonnevelt Opleidingen en (kinder)coach


‘Bianca heeft de opleiding Kindercoach met uitstekend gevolg doorlopen. Zij heeft een natuurlijk gevoel voor coachen. Tijdens de opleiding toonde zij tijdens haar hulpverleningstraject veel initiatief. Bovendien heeft zij een eigen coachmethodiek ontwikkeld. Ik beveel haar van harte aan als kindercoach.' -Marion Lutke, docente Sonnevelt Opleidingen en (kinder)coach